tirsdag den 11. september 2012

Conrad-stykker
Signes opskrift

Endnu en opskift fra DR's bagedyst afprøvet,
og de var også super gode...
Naboen er tit testpersoner for mit hjemmebag,
og datteren kom igår, og syntes disse Conrad stykker var SÅ fantastiske...

                                             
Ingredienser
  • 2 dl. lun mælk
  • 25 g. gær
  • 100 g. margarine
  • 2 æg
  • 1 spsk. sukker
  • ½ tsk. salt
  • ½ kg. mel
  • sesamfrø

Fremgangsmåde
1) Margarinen smeltes og blandes med mælken. Gæren opløses heri. Så blandes resten af ingredienserne i, til at dejen er lind og klistret.
2) Lad dejen hæve i ½-1 time.
3) Bollerne formes og efterhæver i en ½ time.
4) Bollerne pensles med æg og drysses med sesamfrø. Bages ved 225 grader i 12-15 min.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar