Som jeg har lavet de sidste mange år, skulle de også laves i år. Konfekt i mine elskede Tupperware siliconeforme. Første smelter man chokoladen (har her prøvet med 3 farver), og smøre det op af kanterne, så det hele er dækket af chokolade. Så sætter man det i køleskabet, til det er hårdt.
Derefter kommer man karamelsovs i alle hullerne.
Ikke helt op til kanten, da der skal være plads til "bunden".
Så kommer der smeltet chokolade på, som laver "bunden", og samler det hele.
Så skal det i køleskabet en dags tid, så det hele er blevet hårdt.
Ikke helt op til kanten, da der skal være plads til "bunden".
Så kommer der smeltet chokolade på, som laver "bunden", og samler det hele.
Så skal det i køleskabet en dags tid, så det hele er blevet hårdt.
Og VUPTI - har man de skønneste chokolader med flydende karamel.
Smager lidt i stil med Toms skildpadder...
Smager lidt i stil med Toms skildpadder...
Nøj, de ser godt nok gode ud. Jeg har kun fået lavet Mozart-kugler, men de er allerede væk!
SvarSlet